1. Du trenger egentlig bare en kartong fløte, 3 egg og to boller
2. Pisk kun eggeplommene med 3 ts natreen(eller annen søtning) til eggedosis
og kremfløten med 3 ts natreen(eller annen søtning) til krem (i fløten kan man også
tilsette f.eks revet vaniljestang, kanel eller annen smak. Bær, sjokolade og større ting ville jeg
tilsatt første etter man har pisket kremen så det blir litt mer chunky...)
og kremfløten med 3 ts natreen(eller annen søtning) til krem (i fløten kan man også
tilsette f.eks revet vaniljestang, kanel eller annen smak. Bær, sjokolade og større ting ville jeg
tilsatt første etter man har pisket kremen så det blir litt mer chunky...)
3. Bland så egg og krem sammen og sett i fryseren
4. Jeg laget også en sjokoladesaus av en skvett fløte og litt mørk sjokolade 70%
som jeg varmet i en kjele, og rørte og rørte til det ble saus.
Serverte med friske bringebær, nam :)
som jeg varmet i en kjele, og rørte og rørte til det ble saus.
Serverte med friske bringebær, nam :)
Treningen er også utført, så jeg er i rute! :) Ha en superduper onsdag folkens!
det så godt ut ja! vi lagde og is igår... men det var i softis maskinen da...
SvarSlettHøres godt ut det også :)
Slett